Download Lagu Gratis Guyonwaton - Ora Masalah di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Guyonwaton - Ora Masalah Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Guyonwaton , Download Lagu Download Lagu Ora Masalah

Artist : GUYONWATON
Duration : 04 Min 23 Sec
Views : 52M
Size : 5.98 MB

Lirik Lagu Guyonwaton - Ora Masalah

kowe pernah ono ning atiku
janji ora bakal ninggalke aku
saiki kowe lungo mblenjani janjimu
ninggalne loro ning njero dodo, ora masalah

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
ora masalah, sabarku turah-turah
ketimbang nggawe atiku bubrah
ketimbang nggawe uripku susah


TAGS:
guyonwaton
guyon waton
dangdut
dangdut akustik
guyonwaton cover
gutonvlog
korban janji
ora masalah
karma
takkan kembali
penak konco
dangdut koplo
leRf705ehBEAQQqBT9VDMTbc7aokheqkUey1ovIp