Download Lagu Gratis Denny Caknan - Ndas Gerih di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Denny Caknan - Ndas Gerih Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan , Download Lagu Download Lagu Ndas Gerih

Artist : DENNY CAKNAN
Duration : 05 Min 09 Sec
Views : 17.1M
Size : 7.65 MB

Lirik Lagu Denny Caknan - Ndas Gerih

jane aku ra pernah ngerti..
perasaanmu.. kepadaku..
tapi aku berusaha mencari
isi hati.. dari sikapmu..

yen pancen atimu kui iso tena..nan..
tak usahakno ning pelaminan..
kudu sabar ngadepi masalah kaha..nanku..
sing nerimo.. sing legowo..

lawuhku mie.. bancaan
blendrang tuntut gedang
ben gurih sengojo tak campur ndas gerih..
isuk kudu.. wis tangi
ngecong wedang kopi
ben aku semangat nggolekno.. rejeki..
tugasmu mung ning omah

aku tak sing nglakoni polah
uripmu semangatku.. sayangku padamu..
i will always i lap u..

yen pancen atimu kui iso tena..nan..
tak usahakno ning pelaminan..
kudu sabar ngadepi masalah kaha..nanku..
sing nerimo.. sing legowo..

lawuhku mie.. bancaan
blendrang tuntut gedang

ben gurih sengojo tak campur ndas gerih..
isuk kudu.. wis tangi
ngecong wedang kopi
ben aku semangat nggolekno rejeki..

(hok'a hok'e..)

lawuhku mie.. bancaan
blendrang tuntut gedang
ben gurih sengojo tak campur ndas gerih..
isuk kudu.. wis tangi
ngecong wedang kopi
ben aku semangat nggolekno.. rejeki..
tugasmu mung ning omah
aku tak sing nglakoni polah
uripmu semangatku.. sayangku padamu..
i will always i lap u..
i will always.. i lap u


TAGS:
denny caknan
ndas gerih
denny caknan terbaru
sengaja tak campur
denny caknan badut
lagu terbaru
lagu jawa
sugeng dalu
los dol
K5npUHeyfWs9O88IsiUIazkscKPLaLlaSadl1RFF