Download Lagu Gratis Abah Lala - banyu Langit Karya Didi Kempot Versi Cendol Dawet Mg 86 Pro di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Abah Lala - banyu Langit Karya Didi Kempot Versi Cendol Dawet Mg 86 Pro Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Abah Lala , Download Lagu Download Lagu banyu Langit Karya Didi Kempot Versi Cendol Dawet Mg 86 Pro

Artist : Cendol Dawet 86
Duration : 07 Min 20 Sec
Views : 6.4M
Size : 8.95 MB

Lirik Lagu Abah Lala - banyu Langit Karya Didi Kempot Versi Cendol Dawet Mg 86 Pro

sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane


TAGS:

SkcjHM0w6RzlMTFk1KHfGDbjjIC5K4aeeDrB7pWG