Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Wujute Roso di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Syahiba Saufa - Wujute Roso Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa , Download Lagu Download Lagu Wujute Roso

Artist : Syahiba Saufa
Duration : 06 Min 42 Sec
Views : 5.2M
Size : 8.17 MB

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Wujute Roso

Batin sun roso perih
Perihe seneng
Samendale ati nisun
Dung nyawang riko

Roso ngeman-ngeman noring dodo
Kepingine sun rumati
Nong njero ati

Kangen hang sun songgo iki
Tondone roso
Ojo sampek riko gawe isun ngersulo

Wedi kelangan riko
Pancenne ono
Sun njaluk rumaten welas isun

Iki tondone welas isun
Wujute roso
Mung kanggo riko

Mugo welase riko terimo
Myakne isun lego
Sing nyesek nong dodo

Iki wujute roso
Iki wujute roso

Kangen hang sun songgo iki tondone roso
Ojo sampek riko gawe isun ngersulo
Wedi kelangan riko
Pancenne ono
Sun njaluk rumaten
Welas isun

iki tondone welas isun
wujute roso mung kanggo riko
mugo welase riko terimo
myakne isun lego sing nyesek nong dodo

iki wujute roso
iki wujute roso
iki wujute roso
iki wujute roso


TAGS:
syahiba saufa
wujute roso
official video
lagu banyuwangi
music of indonesia
samudra record
wujute roso lirik
wujute roso karaoke
wujute roso syahiba saufa
sayhiba saufa wujute roso
syahiba saufa - wujute roso
syahiba
wujute roso nella kharisma
wujute roso demy
lagu banyuwangi terbaru
lagu banyuwangi terbaru 2019
demy
music video
nella kharisma
official music video
syahiba saufa - wujute roso (official music video)
syahiba saufa ngomong apik apik
Xy7kwrrd5leipEIiEeU2nDbnEPMAecVlTFa9lfjW