Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Ambyar di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Ambyar Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Ambyar

Artist : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 55 Sec
Views : 3.1M
Size : 6.3 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ambyar

Sak umpomo koe ngerti
Isi neng njero ati
Roso nyaman mergo perhatianmu

Nanging aku ora iso
Blas ora nduwe kuoso
Mergane koe seng nduwe
Uwong liyo dudu aku

Cukup ati kroso ayem
Yen weruh koe mesem
Senadyan tresno
Aku mung iso meneng

Penting koe seneng
Opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti
Tresno iki tulus suci

Yo ben aku ajur
Anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang
Uripo neng njero atiku

Saben dino kroso loro
Mergo kalah bab asmoro
Tresno gede nyoto
Koe milih wong liyo

Sabar itu yang ku bisa
Karena memang ku cinta
Terpuruk tersiksa lara
Ikhlas ku jalani semua

Mung dadi konco
Sepi neng uripmu
Batin tak kuatke
Nggo ngampet larane
Mergo aku tresno koe

Cukup ati kroso ayem
Yen weruh koe mesem
Senadyan tresno
Aku mung iso meneng

Penting koe seneng
Opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti
Tresno iki tulus suci

Yo ben aku ajur
Anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang
Uripo neng njero atiku

Uwis kadung gejeron
Deleh ati keliru panggon
Urip ilang semangat
Seng tak tresno jebul waton

Raiso mbedakke ndi seng modus ndi seng tulus
Wes ntek sak kabehe bul atiku ra diurus
Mung dadi konco sepi neng uripmu
Batin tak kuatke nggo ngampet larane
Mergo aku tresno koe

Penting koe seneng opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti tresno iki tulus suci
Yo ben aku ajur anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang uripo neng njero atiku

Ra dadi jodomu aku mung iso sabar ambyar


TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
Milady Record
2019
mp3
indonesian
music
3nsTc3WQllGUXCylvnt9UGFLXTq2jFp4eWlCCgto