Download Lagu Gratis Jihan Audy - Sewates Kerjo di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Jihan Audy - Sewates Kerjo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy , Download Lagu Download Lagu Sewates Kerjo

Artist : Jihan Audy
Duration : 04 Min 39 Sec
Views : 275.5K
Size : 6.14 MB

Lirik Lagu Jihan Audy - Sewates Kerjo

kuat kuatne atimu
nompo pacobaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot di lakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jeroning dodo
lungaku iki
amung sewates kerjo

abot sanggane sing tak roso iki
nganti kapan koyo ngene kahanane
di rewangi kerjo rino kelawan wengi
ninggalne anak lan bojone

lungaku iki
amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu
nompo pacobaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot di lakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jeroning dodo
lungaku iki
amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu
nompo pacobaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot di lakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jeroning dodo
lungaku iki
amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu
nompo pacobaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot di lakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jeroning dodo
lungaku iki
amung sewates kerjo


TAGS:
jihan audy
lagu terbaru jihan audy
tak dongakne alon alon
tak dongakne alon alon koplo
tak dongakne alon alon dj
tak dongakne alon alon karaoke
vE4gzErZThwgGIrf3C25mBeohANCxiRVieSLYNpB