Download Lagu Gratis Denny Caknan - Sampek Tuwek di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Denny Caknan - Sampek Tuwek Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan , Download Lagu Download Lagu Sampek Tuwek

Artist : Denny Caknan
Duration : 05 Min 21 Sec
Views : 68M
Size : 6.96 MB

Lirik Lagu Denny Caknan - Sampek Tuwek

Seneng - seneng bareng , susah - susah bareng
nyanding sliramu , sayang sliramu
wes tak angen - angen we bakal dadi jodohku
wes tak angen - angen kowe dadi pilihanku

tenang, rasah sepangeng tenang, aku wes seneng
rene, rangkulen aku tak nggo sangu turuku
mbesok miliho dino kowe tak lamar
rasah nduwe roso, aku ninggalno, awak'e dewe wes dadi siji

reff:

sampek tuwek we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine sayang - sayangan neng kene
siji - siji ne wong seng gawe ayem'e ati
gawe urepku seneng, mesem saben bengi .


TAGS:

rVyuAMmAqH0vhHrKpr6Me51Oe89QzBpIlT1AAnwY