Download Lagu Eny Sagita - Ngangen MP3

Uploaded on: 06 Jan 2019

Download Lagu Gratis Eny Sagita - Ngangen di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Eny Sagita - Ngangen Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Eny Sagita , Download Lagu Download Lagu Ngangen

Artist : Eny Sagita
Duration : 05 Min 25 Sec
Views : 163.8K
Size : 7 MB

Lirik Lagu Eny Sagita - Ngangen

Wis pirang-pirang bengi ora biso turu
Mergo tansah kelingan marang sliramu
Ning netro katon nyoto esem gemuyumu
Ati tansah tratapan naliko nyanding sliramu
Arum wangine kembang nggugah kangen iki
Koyo sliramu nyanding rogo iki
Aluse pangucapmu nentremke atiku
Senadjan mung sedelok ngobati roso kangenku
Mung tak angen roso sak jroning dodo
Koyo ati ra ono wong liyo
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang
Arum wangine kembang nggugah kangen iki
Koyo sliramu nyanding rogo iki
Aluse pangucapmu nentremke atiku
Senadjan mung sedelok ngobati roso kangenku
Mung tak angen roso sak jroning dodo
Koyo ati ra ono wong liyo
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang

Semono ugo aku kangen sliramu
Saben wayah turu eling parasmu
Gelisah batin iki yen ora ketemu
Marang kerlip lintang tak titipne roso kangenku

Wis pirang-pirang bengi ora biso turu
Mergo tansah kelingan marang sliramu
Ning netro katon nyoto esem gemuyumu
Ati tansah tratapan naliko nyanding sliramu


TAGS:
ngangen
enysagita
kubisamerindu
javaversions
enysagitadinettv
nettv
enysagitaditv
initalkshow
andretaulany
sule
terbaru
laguterbaru
lagitrending
masihviral
viral
trending
dicari
mahasiswa
rkuhp
dprbaru
ketuadprbaru
puanmaharani
dprdilantik
megawatitaksalamisuryapaloh
megawati
suryapaloh
mawang
update
millenial
ditunggu
dinanti
requestan
netizen
youtuber
korea
smtown
jopping
superm
salahapaku
entahapayangmerasukimu
jandhut
versijandhut
hariini
ntjVC7b57u75aiOarcFSRTA44wlima6kzZRmj2ms