Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Tanjungmas Ninggal Janji di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Tanjungmas Ninggal Janji Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Tanjungmas Ninggal Janji

Artist : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 30 Sec
Views : 2.1M
Size : 6.05 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tanjungmas Ninggal Janji

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen... Kangen'e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki
Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-bali
Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe


TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
Milady Record
2019
mp3
indonesian
music
srA7E17MgnVzHwCnJjtZDNtKQDLOrJdOnkQgcj5E