Download Lagu Ilux Id - Ngangen MP3

Uploaded on: 20 Aug 2019

Download Lagu Gratis Ilux Id - Ngangen di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Ilux Id - Ngangen Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ilux Id , Download Lagu Download Lagu Ngangen

Artist : Ilux Id
Duration : 05 Min 10 Sec
Views : 14.5K
Size : 6.85 MB

Lirik Lagu Ilux Id - Ngangen

Nong sepine angin wengi
Isun ngrasakno kangen iki
Kangen hang keliwat jeru
Nong awak riko, nong awak riko

Nong sepine angin dalu
Garai sun seng biso turu
Suwi seng tau ketemu
Suwi seng tau ketemu

Masio moto iki merem
Seng biso ndeleng tapi ngrasakaken
Welas isun tulong rungokaken
Jeritan suaro ati isun

Isun biso ngangen mergo welas
Isun biso ngangen mergo sayang
Gusti sampekno salam iki
Isun mage ngenteni

Njaluk tulong ojo dibaleni
Roso loro hang koyo gediki
Cukup isun baen hang ngrasakaken
Cukup isun baen…

Nong sepine angin wengi
Isun ngrasakno kangen iki
Kangen hang keliwat jeru
Nong awak riko, nong awak riko

Nong sepine angin dalu
Garai sun seng biso turu
Suwi seng tau ketemu
Suwi seng tau ketemu

Masio moto iki merem
Seng biso ndeleng tapi ngrasakaken
Welas isun tulong rungokaken
Jeritan suaro ati isun

Isun biso ngangen mergo welas
Isun biso ngangen mergo sayang
Gusti sampekno salam iki
Isun mage ngenteni

Njaluk tulong ojo dibaleni
Roso loro hang koyo gediki
Cukup isun baen hang ngrasakaken
Cukup isun baen…

Isun biso ngangen mergo welas
Isun biso ngangen mergo sayang
Gusti sampekeno salam iki
Isun mage ngenteni

Njaluk tulong ojo dibaleni
Roso loro hang koyo gediki
Cukup isun baen hang ngrasakaken
Cukup isun baen…

Hang ngrasakaken…


TAGS:

2Cv2FGvJKQyrQ2GVU8ws8mHt7GASpFl8mBeMILoL