Download Lagu Gratis Rembulan Ing Wengi - Ipa Hadi Sasono di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Rembulan Ing Wengi - Ipa Hadi Sasono Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Rembulan Ing Wengi , Download Lagu Download Lagu Ipa Hadi Sasono

Artist : Ipa Hadi Sasono
Duration : 04 Min 22 Sec
Views : 11.1M
Size : 5.97 MB

Lirik Lagu Rembulan Ing Wengi - Ipa Hadi Sasono

Rembulan ing wengi
Tansah anyekseni
Endah paras manis
Esem lan guyumu
Ginambar ing bathin
Tan biso nglalekke
Yekti..nimas
Ora ono liyane..

Tatapan netramu
Nembus ing atiku
Agawe aku mung
Mikirne sliramu
Cahyaning rembulan
Kalah klawan esemmu
Amung.. nimas...

Howoning njero bathin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo nimas
Atiku mung kanggo nimas..

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki.. bakal kasembadan..


TAGS:
laguhits
lagubaper
lagujaranan
lagujawa
rembulan
rembulaningwengi
Py6UXzX73uqBBMFiPeE1pFZgk9upFJ38QQe6Iu74