Download Lagu Gratis Ndx Aka - Sido Sayang Ora di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Ndx Aka - Sido Sayang Ora Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ndx Aka , Download Lagu Download Lagu Sido Sayang Ora

Artist : NDX AKA
Duration : 06 Min 14 Sec
Views : 14.6M
Size : 7.89 MB

Lirik Lagu Ndx Aka - Sido Sayang Ora

tak tunggu tak enteni
kepastianmu tekan saiki
jane sido sayang ora
opo pancen wes raiso
aku mung tok anggep konco

tak pasrahke kabeh ati iki
mung dinggo kowe sing tak tresnani
tapi atiku wes ngerti
tresno ra kudu nduweni
raiso dadi siji

kabeh iki salahku, tresno marang sliramu
sing selalu ono wektu nggo aku
saben dino bebarengan, kegowo perasaan
nanging rosomu mung sebatas teman

opo iki rasane biyen konco saiki dadine tresno
oh atiku malah loro, sayangku dianggep konco

tak tunggu tak enteni
kepastianmu tekan saiki
jane sido sayang ora
opo pancen wes raiso
aku mung tok anggep konco

tak pasrahke kabeh ati iki
mung dinggo kowe sing tak tresnani
tapi atiku wes ngerti
tresno ra kudu nduweni
raiso dadi siji

kabeh iki salahku tresno marang sliramu
konco dadine tresno, saiki malah loro
aku kudu piye, ati bingung rasane
mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe

duh gusti pangeran paringono kesabaran
dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan
kowe tetep ning ati, nganti tekane mati
meskipun awak dewe raiso dadi siji

kabeh iki salahku, tresno marang sliramu
sing selalu ono wektu nggo aku
saben dino bebarengan, kegowo perasaan
nanging rosomu mung sebatas teman

opo iki rasane biyen konco saiki dadine tresno
oh atiku malah loro, sayangku dianggep konco

tak tunggu tak enteni
kepastianmu tekan saiki
jane sido sayang ora
opo pancen wes raiso
aku mung tok anggep konco

tak pasrahke kabeh ati iki
mung dinggo kowe sing tak tresnani
tapi atiku wes ngerti
tresno ra kudu nduweni
raiso dadi siji

tak tunggu tak enteni
kepastianmu tekan saiki
jane sido sayang ora
opo pancen wes raiso
aku mung tok anggep konco

tak pasrahke kabeh ati iki
mung dinggo kowe sing tak tresnani
tapi atiku wes ngerti
tresno ra kudu nduweni
raiso dadi siji


TAGS:
#ndx
#ndxaka
#ditinggalrabi
#ndxakafamilia
#pjr
#ndxtv
#ndxvisual
#ndxrecord
#viavallen
#dangdut
#hiphopdangdut
#dangduthot
#dangdutkoplo
#sayang
#sebatasgendakan
#terminalgiwangan
#yonanda
#ndxlive
#konserndx
#musicvideo
#laguterbarundx
#endanksoekamti
#sheilaonseven
#hiphopjawa
#younglex
#nellakharisma
#kimcilkepolen
#kelinganmantan
#undanganrabi
#oramasalah
sidosayangora
2hveX0v9GNRXCgI2uohoQsdRmbx25vDqnpBQWaP0