Download Lagu Gratis Jihan Audy - Berjuang Demi Kowe di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Jihan Audy - Berjuang Demi Kowe Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy , Download Lagu Download Lagu Berjuang Demi Kowe

Artist : Jihan Audy
Duration : 04 Min 00 Sec
Views : 2.3K
Size : 4 MB

Lirik Lagu Jihan Audy - Berjuang Demi Kowe

nganti tekan saiki
isih ngebeki ati
sliramu sing tak sayang sayang
ora tau ilang ko atiku

senadyan aku omah
janji tetep tak rumat
tak lakoni kabeh demi kowe
nggolek rejeki mung kanggo kowe

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
aku lilo soro
demi kowe iso bahagia

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
kabeh tak lakoni
asal kowe ora tau nyulayani

senadyan aku omah
janji tetep tak rumat
tak lakoni kabeh demi kowe
nggolek rejeki mung kanggo kowe

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang aku lilo soro
demi kowe iso bahagia

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
kabeh tak lakoni
asal kowe ora tau nyulayani

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
aku lilo soro
demi kowe iso bahagia

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
kabeh tak lakoni
asal kowe ora tau nyulayani


TAGS:
berjuangdemikowe
jihanaudy
jylomanisse
dangdut2019
hebat
RcC1bywe5g78BaLwAv7Xqa1KufFSDCATsdFal0oI