Download Lagu Ndxaka - Pamit Kerjo MP3

Uploaded on: 10 May 2019

Download Lagu Gratis Ndxaka - Pamit Kerjo di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Ndxaka - Pamit Kerjo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ndxaka , Download Lagu Download Lagu Pamit Kerjo

Artist : NDX AKA
Duration : 04 Min 09 Sec
Views : 2.9M
Size : 6.65 MB

Lirik Lagu Ndxaka - Pamit Kerjo

dek sorry bukane aku ra sayang
kabeh iki mergo lagi kahanan
dek ngertio, lungoku pamit kerjo
aku janji ra golek wong liyo

sing tak jaluk mung siji kowe tetep setia
tak tinggal lunnga kerjo kowe ojo mendua
ojo nganti mikir aku sing ora-ora
kita setia nganti pasti kan bahagia

mugo wae kowe ning kono ora ilang roso
aku janji perasaanmu bakal tak jogo
wis cukup semene awak dewe le padu
hop setop dek aku cinta kepada dirimu

dek sorry bukane aku ra sayang
kabeh iki mergo lagi kahanan
dek ngertio, lungoku pamit kerjo
aku janji ra golek wong liyo

wis rasah nesunan opo meneh cemburuan
jenenge percintaan mesti akeh pacoban
sak iki atimu di gawe sik tenang
tresnaku marang sliramu ora bakal ilang

panas udan uwis tak lakoni
kabeh mung kanggo kowe sing tak tresnani
dongakno kang masmu akeh rejeki
insyaalah taun ngarep awak dewe rabi

mas tak dongakne lancar rejekimu
insyaalah lamaraku
jujur aku pingin cepet dihalalkan
sama wak urip bareng panjenengan

dek sorry bukane aku ra sayang
kabeh iki mergo lagi kahanan
dek ngertio, lungoku pamit kerjo
aku janji ra golek wong liyo

dek sorry bukane aku ra sayang
kabeh iki mergo lagi kahanan
dek ngertio, lungoku pamit kerjo
aku janji ra golek wong liyo

suatu saat nanti pasti kan bahagia
aku dan kamu akan menjadi kita
hingga sampai nanti usia kita tua
sampai akhirnya kita tutup mata
sampai berhentinya nafas kita


TAGS:
#ndx
#ndxaka
#ditinggalrabi
#ndxakafamilia
#pjr
#ndxvisual
#ndxrecord
#viavallen
#dangdut
#hiphopdangdut
#dangdutkoplo
#sayang
#sebatasgendakan
#terminalgiwangan
#yonanda
#ndxlive
#konserndx
#laguterbarundx
#endanksoekamti
#sheilaonseven
#jogjaistimewa
#hiphopjawa
#younglex
#nellakharisma
#ndxkickandy
#kimcilkepolen
#kelinganmantan
#undanganrabi
#oramasalah
pamitkerjo
bts
blackpink
abahlala
pamerbojo
ndxsynchronezt
ndxthesoundproject
fiersabesari
iNIyTgG0DMaoRAnJ8DI9TZxeh3Kr089Fqcqhxk2N