Download Lagu Gratis Yeni Inka - Cidro 2 - Adella Aneka Safari | Panas Panase Srengenge Kuwi di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Yeni Inka - Cidro 2 - Adella Aneka Safari | Panas Panase Srengenge Kuwi Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka , Download Lagu Download Lagu Cidro 2

Artist : Aneka Safari Records
Duration : 06 Min 07 Sec
Views : 2.3M
Size : 8.45 MB

Lirik Lagu Yeni Inka - Cidro 2 - Adella Aneka Safari | Panas Panase Srengenge Kuwi

Durung nganti garing catu sing ning atikuTego – tegone sliramu nambahi loro bathinku
Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyotoCetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro
Panas – panase serngenge kuwiKang nguliti awak ikiNanging isih panas rasaning atiNyawang kedadean iki
Lungo awakku sing kudu lungoTimbang batinku leloro – loroRa bakal awakku iki bali nemoni sliramu
Lilo awakku iki wes liloSenajan loro neng jero dodoYen pancene uwis nasibkuKudu pisahan karo awakmu
Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyotoCetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro
Panas – panase serngenge kuwiKang nguliti awak ikiNanging isih panas rasaning atiNyawang kedadean iki
Lungo awakku sing kudu lungoTimbang batinku keloro – loroRa bakal awakku iki bali nemoni sliramu
Lilo awakku iki wes liloSenajan loro neng jero dodoYen pancene uwis nasibkuKudu pisahan karo awakmuYen pancene uwis nasibkuKudu pisahan karo awakmu


TAGS:
aneka
safari
records
aneka safari records
yt:cc=on
safari records
dangdut koplo
lagu dangdut terbaru
Cidro 2
cidro 2 remix
cidro 2 koplo
cidro 2 lirik
cidro 2 dj
cidro 2 tik tok
cidro 2 cover
cidro 2 slow
cidro 2 lilin herlina
cidro 2 didi kempot
cidro 2 new pallapa
yeni inka cidro 2
adella cidro 2
adella 2021 terbaru
adella 2021 live
adella 2021 koplo
adella 2021 yeni inka
adella 2021 terbaru full album
om adella 2021 terbaru
adella aneka safari
2iz9GYFNdPYhU3HXTm5DOXbEtTr2wT8Pp5QH9Z0t