Download Lagu Didi Kempot - Ambyar MP3

Uploaded on: 11 Jul 2019

Download Lagu Gratis Didi Kempot - Ambyar di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Didi Kempot - Ambyar Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot , Download Lagu Download Lagu Ambyar

Artist : Didi Kempot
Duration : 04 Min 26 Sec
Views : 598.9K
Size : 6.01 MB

Lirik Lagu Didi Kempot - Ambyar

Wis kebacut ambyar
Remuk sing ning ati
Opo ngene iki sing jenenge korban janji
Wis ambyar aku kudu kepiye
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar
Tresnaku kesasar
Seneng karo kowe
Salah nggonku milih pacar
Wis ambyar
Loro sing tak rasakke
Kowe lungo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Manis e janjimu jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyikso aku koyok ngene

Sopo sibg ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

Wis kebacut ambyar
Tresnaku kesasar
Seneng karo kowe
Salah nggonku milih pacar

Wis ambyar
Loro sing tak rasakke
Kowe lungo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Manis e janjimu jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego
Nyikso aku koyo ngene
Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
AMBYAR....


TAGS:

oRf53OcMR7jm9m32MknOzZtwFxhDPCfJPQTNiMTv