Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Kangen Nickerie di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Kangen Nickerie Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Kangen Nickerie

Artist : Nella Kharisma
Duration : 07 Min 35 Sec
Views : 13.5M
Size : 9.1 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kangen Nickerie

Sepine wengi iki
Neng kene aku ngenteni
Kesuwen-suwene wis pirang sasi
Neng Nickerie kowe ra bali
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie lali kulo
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis aku kangen
Janjine biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Gek muliho neng kene aku ngenteni

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie ndang muliho
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Neng muliho aku ngenteni
Neng Nickerie gek enggal bali


TAGS:
Kangen nickerie
Didi kempot
Nella kharisma
Nella kharisma official
Sobat ambyar
Nella terbaru
Lagu baru nella kharisma
ys1NbcZqdtttmOonzpRlUP2i3BUNk4AUhdVnmpHi