Download Lagu Didi Kempot - Tatu MP3

Uploaded on: 06 Jul 2019

Download Lagu Gratis Didi Kempot - Tatu di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Didi Kempot - Tatu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot , Download Lagu Download Lagu Tatu

Artist : Didi Kempot
Duration : 04 Min 52 Sec
Views : 18.6M
Size : 6.27 MB

Lirik Lagu Didi Kempot - Tatu

ning ngopo ra cerito
yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo
ninggal tatu ning dodo

rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani
nganti tekane mati
ning nyatane janjimu
kuwi mung kari janji

panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
anggonku labuh kowe opo seh kurang

ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane mati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
anggonku labuh kowe opo seh kurang


TAGS:

ZAtULe3c6Wv9oZAJqIhpfQXW9kHwoZWbhC6sBd5Z