Download Lagu Gratis Vina Arvina - Mundur Alon Alon Koplo di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Vina Arvina - Mundur Alon Alon Koplo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vina Arvina , Download Lagu Download Lagu Mundur Alon Alon Koplo

Artist : Vina Arvina
Duration : 05 Min 06 Sec
Views : 3.1M
Size : 7.35 MB

Lirik Lagu Vina Arvina - Mundur Alon Alon Koplo

Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang

Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang

Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro


TAGS:
mundur alon alon
pagsG7YEBUNVpKOiDOip1s4cJJAb3fJHqzVP4gkm