Download Lagu Gratis Didi Kempot - Suket Teki Langgam di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Didi Kempot - Suket Teki Langgam Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot , Download Lagu Download Lagu Suket Teki Langgam

Artist : Didi Kempot
Duration : 04 Min 40 Sec
Views : 11.7M
Size : 6.15 MB

Lirik Lagu Didi Kempot - Suket Teki Langgam

Aku tak sing ngalah
Trimo mudur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Reff
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki


TAGS:
Didi Kempot - Suket Teki (Langgam) [OFFICIAL]
didi kempot
suket teki
didi kempot suket teki
banyu langit
suket teki koplo
suket teki didi kempot
suket teki campursari
campursari didi kempot
lagu didi kempot
didi kempot campusari koplo
campursari koplo
langgam
langgam campursari
langgam didi kempot
koplo 2018
WethOIKLOnb6JmbmNNi5jL7fkFWHIfagUfon8UgX