Download Lagu Gratis Via Vallen - Ra Ikhlas Lahir Batin di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Via Vallen - Ra Ikhlas Lahir Batin Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen , Download Lagu Download Lagu Ra Ikhlas Lahir Batin

Artist : Via Vallen
Duration : 06 Min 15 Sec
Views : 4.3K
Size : 7.9 MB

Lirik Lagu Via Vallen - Ra Ikhlas Lahir Batin

netes banyu ing moto
sliramu sandhing wong liyo
sak tenane aku ra lilo
mergo kebacut tresno

tali tresno ing janji
saiki podo ngelarani
nanging ati ra iso ngapusi
sliramu sing tak tresnani

opo ora kelingan
naliko bareng sesandhingan
janji malah dadi kacedran
tresno amung dadi kenangan

tangis sing tak rasakno
ra bakal ganteni loro
janjimu uwis kok ucapno
gawe atiku loro

amung liwat foto iki
sing biso ngobati ati
tak pikir malah dadi batin
aku ra ikhlas lahir batin

tangis sing tak rasakno
ra bakal ganteni loro
janjimu uwis kok ucapno
gawe atiku loro

amung liwat foto iki
sing biso ngobati ati
tak pikir malah dadi batin
aku ra ikhlas lahir batin


TAGS:
Mega record
dangdut jawa timur
music lable
Via Vallen
Vianisty
House Music
Terbaru
jzAd13syZu5Pp3XSMSe3mCmRo1rvAffRfr18UPeZ