Download Lagu Gratis Didi Kempot - Ngegem Watu di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Didi Kempot - Ngegem Watu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot , Download Lagu Download Lagu Ngegem Watu

Artist : Didi Kempot
Duration : 04 Min 36 Sec
Views : 1.7M
Size : 6.11 MB

Lirik Lagu Didi Kempot - Ngegem Watu

miline banyu sing nelesi lambe
ngadem atiku sing panase koyo ngene
panase srengenge iso tak payungi
ning ra koyo panase wong loro ati

petenge wengi ngancani sepiku
tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
angin sumilakno kabute asmoro
tulungono aku sing keloro loro

ali ali tanpo inten sing tak tuku
ilang sing ono driji manismu
sing tak sawang mung kari ayang ayangmu
tresnamu lamis ngikis nyawaku

wis wis yowis senengo sak karepmu
meneng meneng tanganmu nggengem watu

petenge wengi ngancani sepiku
tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
angin sumilakno kabute asmoro
tulungono aku sing keloro loro

ali ali tanpo inten sing tak tuku
ilang sing ono driji manismu
sing tak sawang mung kari ayang ayangmu
tresnamu lamis ngikis nyawaku

wis wis yowis senengo sak karepmu
meneng meneng tanganmu nggengem watu
wis wis yowis senengo sak karepmu
meneng meneng tanganmu nggengem watu


TAGS:

mWuR3VCwQbKviDScOZQIp7tfUJD8BAgZmtP03rUl