Download Lagu Gratis Happy Asmara - Salam Tresno Tresno Ra Bakal Ilyang di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Happy Asmara - Salam Tresno Tresno Ra Bakal Ilyang Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara , Download Lagu Download Lagu Salam Tresno Tresno Ra Bakal Ilyang

Artist : DD STAR Record
Duration : 05 Min 30 Sec
Views : 9.1M
Size : 7.05 MB

Lirik Lagu Happy Asmara - Salam Tresno Tresno Ra Bakal Ilyang

Sumilir Angin Wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen Rindu Iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe


Slirahmu siji Tresnoku Yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo Riko njogo tresno nisun
Sayang... Aku tulus Tresno slirahmu... Huuu

Reff :

Tresno Ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam Tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu


TAGS:
Happy Asmara - Salam Tresno (Tresno ra bakal ilyang) [OFFICIAL]
salam tresno
tresno ra bakal ilang
dj salam tresno
tresno ra bakal ilyang
tresno ra bakal ilang salam tresno
dj salam tresno tresno ra bakal ilang remix
salam tresno ra bakal ilang
salam tresno cover
salam tresno koplo
tresno ra bakal ilyang cover
remix tresno ra bakal ilang
dj tresno ra bakal ilang
happy asmara
tresno ra bakal ilang kangen sansoyo bekas
tresno ra bakal ilang cover
ubhMYRN62WX1zS48gIoQCo6TLf7kaopJX9PEtB1j