Download Lagu Gratis Happy Asmara - Pingin Sayang di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Happy Asmara - Pingin Sayang Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara , Download Lagu Download Lagu Pingin Sayang

Artist : Happy Asmara
Duration : 05 Min 18 Sec
Views : 4.8M
Size : 6.93 MB

Lirik Lagu Happy Asmara - Pingin Sayang

Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
Selalu ku menunggu kehadiranmu
Abot nyonggo amergo rindu
Sesek rasane pengen ketemu

Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
Rasane wedi kelangan njero atiku
Tansah eling marang esemmu
Kabeh iki mergo sayangku

Seminggu ra kroso kowe lan aku ora ketemu
Sabendino tak tembangne
Roso kangen iki ono dodoku
Tak jalok ning kono jogonen tresnomu
Amung kanggo aku

Tak titip tembang rindu
Gawe nggugah kangen lan roso tresnomu

Kerlap kerlipe lintang
Tansah ngancani saben bengiku
Padange rembulan sing dadi saksi
Nandang kangenku
Bebasane miber sukmo iki
Ono ning sandingmu
Mergo tanpo kowe atiku dadi sepi
Lan kroso sintru

Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
Selalu ku menunggu kehadiranmu
Abot nyonggo amergo rindu
Sesek rasane pengen ketemu

Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
Rasane wedi kelangan njero atiku
Tansah eling marang esemmu
Kabeh iki mergo sayangku

Seminggu ra kroso kowe lan aku ora ketemu
Sabendino tak tembangne
Roso kangen iki ono dodoku
Tak jalok ning kono jogonen tresnomu
Amung kanggo aku

Tak titip tembang rindu
Gawe nggugah kangen lan roso tresnomu

Kerlap kerlipe lintang
Tansah ngancani saben bengiku
Padange rembulan sing dadi saksi
Nandang kangenku
Bebasane miber sukmo iki
Ono ning sandingmu
Mergo tanpo kowe atiku dadi sepi
Lan kroso sintru

Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
Selalu ku menunggu kehadiranmu
Abot nyonggo amergo rindu
Sesek rasane pengen ketemu

Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
Rasane wedi kelangan njero atiku
Tansah eling marang esemmu
Kabeh iki mergo sayangku


TAGS:
falcon music
ski records
lagu dangdut terbaru
dangdut modern
full album
dangdut full album
CI6LbfokRngUaKgAN7RUtVwLiikOOreOQd9KIVUE