Download Lagu Gratis Jihan Audy - Sampek Tuwek di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Jihan Audy - Sampek Tuwek Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy , Download Lagu Download Lagu Sampek Tuwek

Artist : Jihan Audy
Duration : 05 Min 21 Sec
Views : 304.5K
Size : 6.96 MB

Lirik Lagu Jihan Audy - Sampek Tuwek

Seneng - Seneng Bareng
Susah - Susah Bareng
Nyanding Sliramu Sayang Sliramu

Wes Tak Angen - Angen
We Bakal Dadi Jodoku
Wes Tak Angen - Angen
Kowe Dadi Pilihanku

Tenang Rasah Sepaneng Tenang
Aku Wes Seneng
Rene Rangkulen Aku
Tak Nggo Sangu Turuku

Mbesok Miliho Dino Lowe Tak Lamar
Rasah Nduwe Roso
Aku Ninggalno
Awake Dewe Wes Dadi Siji

Sampek Tuwek We Ra Bakal Tak Culno
Masio Wes Ra Wancine
Sayang - Sayangan Neng Kene
Siji - Sijine Wong Sing Game Ayeme Ati

Gawe Urepku Seneng
Mesen Saben Bengi
Wes Tak Angen - Angen
We Bakal Dadi Jodoku

Seneng - Seneng Bareng
Susah - Susah Bareng
Nyanding Sliramu Sayang Sliramu

Wes Tak Angen - Angen
We Bakal Dadi Jodoku
Wes Tak Angen - Angen
Kowe Dadi Pilihanku


Tenang Rasah Sepaneng Tenang
Aku Wes Seneng
Rene Rangkulen Aku
Tak Nggo Sangu Turuku

Mbesok Miliho Dino Lowe Tak Lamar
Rasah Nduwe Roso
Aku Ninggalno
Awake Dewe Wes Dadi Siji

Sampek Tuwek We Ra Bakal Tak Culno
Masio Wes Ra Wancine
Sayang - Sayandan Neng Kene
Siji - Sijine Wong Sing Game Ayeme Ati
Gawe Urepku Seneng
Mesen Saben Bengi

Sampek Tuwek We Ra Bakal Tak Culno
Masio Wes Ra Wancine
Sayang - Sayandan Neng Kene
Siji - Sijine Wong Sing Game Ayeme Ati

Gawe Urepku Seneng
Mesen Saben Bengi
Gawe Urepku Hooo
Mesen Saben Bengi


TAGS:

p53DAKJyNRjXfyEAFFKroE62yGcZtk6JVWOCJVw2