Download Lagu Gratis Genoskun - Nitip Angin Kangen di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Genoskun - Nitip Angin Kangen Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Genoskun , Download Lagu Download Lagu Nitip Angin Kangen

Artist : Genoskun
Duration : 04 Min 51 Sec
Views : 10.8M
Size : 6.26 MB

Lirik Lagu Genoskun - Nitip Angin Kangen

Lintang sing ono neng wengi
gawe kangen ati
ati seng tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu
gawe bungahe atiku
mung sliramu pepuja ning atiku

neng awang katon netramu
ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu duh nimas
sing dadi memani ing kalbu
mung sliramu sing ono ning atiku
aku tresno sliramu

neng angin tak titipne
roso kangen marang sliramu
nadyan batin pengen ketemu
amung biso nyawang fotomu

abote mendem kangen
kangen seng neng njero dodoku
gedine roso tresno iki
amung tak simpen neng njero ati

lintang sing ono neng wengi
gawe kangen ati
ati seng tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu
gawe bungahe atiku
mung sliramu pepuja ning atiku

neng awang katon netramu
ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu duh nimas
sing dadi memani ing kalbu
mung sliramu sing ono ning atiku
aku tresno sliramu

neng angin tak titipne
roso kangen marang sliramu
nadyan batin pengen ketemu
amung biso nyawang fotomu

abote mendem kangen
kangen seng neng njero dodoku
gedine roso tresno iki
amung tak simpen neng njero ati


TAGS:
Lagu jawa terbaru
Koplo terbaru
Active music
Genoskun
Lagu terbaru
Nitip Angin Kangen
3X2yAZBvrdMwSL1LrgLMzYk0050HmSOq1GzanviH