Download Lagu Gratis Happy Asmara - Cerito Loro | Ati Iki Dudu Dolanan di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Happy Asmara - Cerito Loro | Ati Iki Dudu Dolanan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara , Download Lagu Download Lagu Cerito Loro | Ati Iki Dudu Dolanan

Artist : Happy Asmara
Duration : 06 Min 18 Sec
Views : 9.2M
Size : 7.93 MB

Lirik Lagu Happy Asmara - Cerito Loro | Ati Iki Dudu Dolanan

Tak tembangke lagu iki
Kanggo sliramu sing paling tak tresnani
Getun ati iki, aku ra nepati janji
Aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo
Kelingan mbiyen dewe ketemu
Kowe janji ra bakal nglarani atiku
Segampang iki caramu mupus roso tresnoku
Aku ra bakal lali, tekan kapan ra bakal tak ngapurani
Kowe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo
Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu
Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku
Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan

Ora perlu tok getuni


TAGS:

yMF3pOXa2PWOsAZ0x4y2Q9o7DMGUQq70TMBtvhny