Download Lagu Gratis Denny Caknan - Sugeng Dalu di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan , Download Lagu Download Lagu Sugeng Dalu

Artist : Denny Caknan
Duration : 06 Min 00 Sec
Views : 121.1M
Size : 6 MB

Lirik Lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu

Sugeng dalu
ati seng biyen tau ngelarani
wes suwe we ra rene
we lungo mung masalah sepele
we golek liane

tambah loro
yakin we teko nambahi sengsoro
ngrusak tatanan ati seng wes pengen lali
karo gedhe duwure balungan mu

aku wes ora gagas kata luka
wes cukup wingi rapengen mbaleni
mario leh mu dolanan ati
wes wayahe we kapok mblenjani

reff :

udan tangise ati
saiki wes rodo terang
masio isih kadang klelingan
kowe seng tak sayang sayang

saiki mung crito loro
mpun kadung mbekas ning dodo
perihe ati seng mbok paringi
wes cukup ra bakal tak baleni


TAGS:

We1oUoV6I8BYLhlrom2hb56F6dln4NkkkDtqOaym