Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Sewates Kerjo Koplo Version di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Syahiba Saufa - Sewates Kerjo Koplo Version Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa , Download Lagu Download Lagu Sewates Kerjo Koplo Version

Artist : Syahiba Saufa
Duration : 04 Min 46 Sec
Views : 4.9M
Size : 6.21 MB

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sewates Kerjo Koplo Version

kuat kuatne atimu
nompo pacobaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot di lakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jeroning dodo
lungaku iki
amung sewates kerjo

abot sanggane sing tak roso iki
nganti kapan koyo ngene kahanane
di rewangi kerjo rino kelawan wengi
ninggalne anak lan bojone

lungaku iki
amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu
nompo pacobaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot di lakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jeroning dodo
lungaku iki
amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu
nompo pacobaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot di lakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jeroning dodo
lungaku iki
amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu
nompo pacobaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot di lakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jeroning dodo
lungaku iki
amung sewates kerjo


TAGS:
syahiba saufa
sewates kerjo
official video
dangdut koplo
music of indonesia
dapoer studio
sewates kerjo lirik
sewates kerjo koplo
sewates kerjo syahiba saufa
syahiba saufa sewates kerjo
syahiba saufa - sewates kerjo
syahiba saufa terbaru
syahiba saufa terbaru 2019
syahiba saufa 2019
lagu lagu syahiba saufa
dangdut koplo terbaru
dangdut koplo terbaru 2019
dangdut koplo 2019
music video
official music video
music
musik
DsgJrvvEclrGkPzZgdwFAJ2qBB9sLUD5wmvdRmre