Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Bisane Mung Nyawang

Artist : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 41 Sec
Views : 41.4M
Size : 7.16 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang

Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni
Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan
… ...
Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire
Bisone mung nyawang
Kadung mulo wis takdire
Lilo isun lilo
…… .
Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni
Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan
… .
Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire
Bisone mung nyawang
Kadung mulo wis takdire
Lilo isun lilo
Lilo isun lilo
Lilo isun lilo
Haaaaa aaaa


TAGS:
milady record
konser musik
indonesia
record lable
lagu dangdut
music
sm7SSARXQOkgxA57xBWF3YXlE3fimlCCuZuuKeTN