Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Ngenes Tanpo Riko di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Syahiba Saufa - Ngenes Tanpo Riko Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa , Download Lagu Download Lagu Ngenes Tanpo Riko

Artist : Syahiba Saufa
Duration : 04 Min 34 Sec
Views : 4.9M
Size : 6.09 MB

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ngenes Tanpo Riko

magih tah eling
bengen wayah sun sanding
guyon keloronan
koyo sing ono maning

magih tah eling
riko lan isun
matri janji bareng
urip seneng bareng

saiki sewang-sewangan riko
pingin urip dewekan ambi pendirian riko
saiki isun biso paran
mung siji hang pingin sun sampekaken

isun ngenes (isun ngenes), isun ngenes (isun ngenes)
isun ngenes (isun ngenes) urip tanpo riko

sun magih eling bengen riko sun sanding
guyon keloronan koyo sing ono maning
sun magih eling riko lan isun
matri janji bareng, pengen urip bareng

saiki sewang-sewangan riko
pingin urip dewekan ambi pendirian riko
saiki isun biso paran
mung siji hang pingin sun sampekaken

saiki sewang-sewangan riko
pingin urip dewekan ambi pendirian riko
saiki isun biso paran
mung siji hang pingin sun sampekaken

isun ngenes (isun ngenes), isun ngenes (isun ngenes)
isun ngenes (isun ngenes) urip tanpo riko
isun ngenes, isun ngenes, isun ngenes urip tanpo riko


TAGS:

NSvtoJjZpWkPRSgy8WKIt54cecuxduxKuC5NPRTF