Download Lagu Gratis Via Vallen - Kalung Emas di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Via Vallen - Kalung Emas Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen , Download Lagu Download Lagu Kalung Emas

Artist : Via Vallen
Duration : 04 Min 56 Sec
Views : 1.6M
Size : 6.31 MB

Lirik Lagu Via Vallen - Kalung Emas

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki


TAGS:
via vallen
kalung emas
didi kempot
cidro
balungan kere
kartonyono medot janji
sobat ambyar
salah apa aku
NiFKokCZVYl2CbG820F7zbqEhh9NTSCyFjaRhQ1E