Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Banyu Langit di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Banyu Langit Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Banyu Langit

Artist : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 45 Sec
Views : 91.1M
Size : 7.2 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Banyu Langit

Sworo angin, angin sing ngeridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

Ngalemo ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo ngalem neng aku
Ben ra adem kesiram udan ing dalu

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran Wonosari Jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran Wonosari Jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane


TAGS:
DANENDRA SUARA ABADI
NELLA KHARISMA
lagu lagu nella kharisma
DANGDUT KOPLO
DIDI KEMPOT
BANYUWANGI
terpopuler
BANYU LANGIT
nella kharisma full
BEST NELLA KHARISMA
SUKIR GENK
indonesia
ERIK SUKIR GENK
DJANDUT KOPLO
DANENDRA MUSIK
KOPLO TERBARU
ILING RIKO
nella kharisma terbaru
lagu nella kharisma
DJANDUT
music
tergalau
ALBUM BANYUWANYI
nella kharisma 2017
Music yess
LAGU BANYUWANGI
terbaru
SBP7RZNi1wm6HL0wSPAk6OZ1q8lVdW9NNFLpepCz