Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Konco Mesra 2017 di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Konco Mesra 2017 Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Konco Mesra 2017

Artist : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 32 Sec
Views : 2.9M
Size : 6.07 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Konco Mesra 2017

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onane mung sewates konco
Podo rawani nengungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Adem panas awakku gara gara kamu
Nyibakke atiku gati menyang aku
Sampe kegowo turu mimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awakku naliko mepet sliramu
Yen tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Mbiyene konco suwi sak iki tak tresnoni

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onane mung sewates konco
Podo rawani nengungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Adem panas awakku gara gara kamu
Nyibakke atiku gati menyang aku
Sampe kegowo turu mimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno


TAGS:
nagaswara
official
video
klip
music video
lirik
lagu
terbaru
terpopuler
tergalau
nella kharisma
konco mesra
official video
konco mesra lirik
konco mesra koplo
konco mesra mp3
konco mesra karaoke
nella kharisma terbaru
dangdut koplo
dangdut koplo terbaru
konco
mesra
2017
nella
kharisma
nella lovers
ayu
ting ting
kamu kamu kamu
fQWkhWugS8oDxEv3vaYRBv2osVpC99DusW28oQq6