Download Lagu Gratis Prei Kanan Kiri - Ska 86 Reggae Ska Version di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Prei Kanan Kiri - Ska 86 Reggae Ska Version Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Prei Kanan Kiri , Download Lagu Download Lagu Ska 86 Reggae Ska Version

Artist : Ska 86
Duration : 05 Min 49 Sec
Views : 9.1M
Size : 7.24 MB

Lirik Lagu Prei Kanan Kiri - Ska 86 Reggae Ska Version

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasaning ati

Yen wes tresno maju, lurus prei kanan kiri
Yen wes tresno abot, entheng kudu di lakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodo ra nyawang bondo donyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo

Ra usah kesuwen ndang nyebar undangan
Dirameni dangdutan podo lungguh jejer
Neng mantenan

Yen pancen tresno rasah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan
Prei kanan kiri

Ucapne janji yen sido mantenan
Lan bakal bebrayan
Rasah menggak menggok
Jodomu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasaning ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresno abot entheng kudu di lakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodo ra nyawang bondo donyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra usah kesuwen ndang nyebar undangan
Dirameni dangdutan podo lungguh jejer
Neng mantenan

Yen pancen tresno rasah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan
Prei kanan kiri

Ucapne janji yen sido mantenan
Lan bakal bebrayan
Rasah menggak menggok
Jodomu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasaning ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresno abot entheng kudu di lakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi


TAGS:
ska
ska86
prei kanan kiri
prei kanan kiri ska
prei kanan kiri reggae
reggae ska
reggae
ska 86 terbaru
ska 86
ska 86 prei kanan kiri
wGFNumVCGmBftV9P9jR2B2TqWIXv5TIS15bxPGnW